Ktvå x Uppsala Jazz Club - EmmaLisa Hallander

Ktvå x Uppsala Jazz Club - EmmaLisa Hallander

Emmalisa Hallander är Sveriges senaste stjärnskott på jazzhimlen!

Datum: onsdag 20/03 2024
Tid: 19:00
Plats: Ktvå
Mer info: Här

Ktvå x Uppsala Jazz Club - EmmaLisa Hallander

Datum: onsdag 20/03 2024
Tid: 19:00
Plats: Ktvå
Mer info: Här

EMMALISA HALLANDER
ÅRETS GENOMBROTT 2023 (Lira)
Emmalisa Hallander är Sveriges senaste stjärnskott på jazzhimlen. Under senaste året har 24-åriga vokalisten spelat på ett fullsatt Fasching i eget namn, turnerat med Peter Asplund, sjungit som solist med Stockholm Jazz Orchestra, mottagit stipendier från KMA, STIM och Sverker och Birgittas Stipendiefond, gjort sig ett namn bland Stockholms jazzelit och inte minst producerat och släppt sin debutskiva. ’Have a Look Inside’ släpptes i mars 2023 på Varva Records och har fått mycket uppmärksamhet av lyssnare och press.

”Emmalisa Hallander är ännu en ny svensk jazzsångerska och kompositör som debuterar på nära nog högsta nivå. Ja, vilken förmåga och personlighet hon visar redan på sin skivdebut med minialbumet Have a look inside. (...) Hon är också en bra kompositör med nynnlockande melodier. On Sunday, Leaving or Arriving och When I Hear the Silence klistrade fast i öronen som ”instant evergreens” efter en lyssning eller max två.”
EmmaLisa Hallander - sång
Filip Ekestubbe - Piano
Niklas Fernqvist - Bas
Henrik Jäderberg - trummor

Vi är glada att kunna presentera en vår med toppklass jazz på Ktvå! I samarbete med Uppsala Jazz Club kommer vi under några onsdagskvällar att presentera några av Sveriges hetaste jazzakter just nu. Allt i den inbjudande miljö med god mat och dryck som Ktvå erbjuder.
19.00-21.00 Konsert
Entré 150kr, 100kr medlem
Bli medlem i Uppsala Jazz Club! http://uppsalajazzclub.se/bli-medlem/
Betalning sker på plats via Swish
Bordsbokning kan göras via 018-10 73 30 eller info@ktvå.se
}